tiistai 16. heinäkuuta 2013

Suklaamacaronit n.24kpl

Nämä ihanat pikkuleivokset ovat makeita, mutta niin hyviä! Jotkut sanovat, että liian kova töisiä, mutta ei minun mielestäni! Tein näitä babyshowereihin kun halusin viedä sinne jotakin suloista ja makeaa (:

Alapuolella olevan piirakan ohjeen paljastan teille myöhemmin ;) Yläpuolella macaronit!
Ainekset ''kuoriin''
   1pussi    Mantelijauhetta
    3dl        Tomusokeria
    2           Kananmunan valkuaista
   1rkl        Sokeria
    ½dl       Kaakaojauhetta

-Sekoita mantelijauhe, puolet tomusokerista ja kaakao.
-Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi sokerin kanssa, lisää loput tomusokerista ja vatkaa kiiltäväksi  seokseksi.
-Kääntele mantelijauhe vaahdon sekaan.
-Pursota seosta pellille n.2€ kolikon kokoisesti ja anna pursotettujen kuorien seistä n.15min leivinpaperin päällä ennen paistamista.






Paisto:
-150 asteessa n.10-15 minuuttia uunin keskitasolla.
    
Täyte:
   100g     Suklaata

-Sulata suklaa vesihauteessa ja anna jäähtyä hieman. Kun kuoret ovat jäähtyneet ja kovettuneet uunista oton jälkeen levitä sitten sulaa suklaata kuoren tasaiselle pohjalle ja laita toinen kuori suklaan päälle. Suklaa siis jää kahden kuoren väliin.
-Kuoret voivat hieman valua suklaan takia, mutta laita macaronit vaikkapa jääkaappiin hieman jähmettymään ja voit välillä tarkistella onko kuoret pysyneet tasaisesti päällekkäin. (:

<3:llä Janette


2 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä! En varmaan ikinä osais tehä noita =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Todellakin osaisit ei muutakun kokeilee! (:

      Poista