![]() |
Alapuolella olevan piirakan ohjeen paljastan teille myöhemmin ;) Yläpuolella macaronit! |
1pussi Mantelijauhetta
3dl Tomusokeria
2 Kananmunan valkuaista
1rkl Sokeria
½dl Kaakaojauhetta
-Sekoita mantelijauhe, puolet tomusokerista ja kaakao.
-Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi sokerin kanssa, lisää loput tomusokerista ja vatkaa kiiltäväksi seokseksi.
-Kääntele mantelijauhe vaahdon sekaan.
-Pursota seosta pellille n.2€ kolikon kokoisesti ja anna pursotettujen kuorien seistä n.15min leivinpaperin päällä ennen paistamista.
Paisto:
-150 asteessa n.10-15 minuuttia uunin keskitasolla.
Täyte:
100g Suklaata
-Sulata suklaa vesihauteessa ja anna jäähtyä hieman. Kun kuoret ovat jäähtyneet ja kovettuneet uunista oton jälkeen levitä sitten sulaa suklaata kuoren tasaiselle pohjalle ja laita toinen kuori suklaan päälle. Suklaa siis jää kahden kuoren väliin.
-Kuoret voivat hieman valua suklaan takia, mutta laita macaronit vaikkapa jääkaappiin hieman jähmettymään ja voit välillä tarkistella onko kuoret pysyneet tasaisesti päällekkäin. (:
<3:llä Janette
Ihanan näköisiä! En varmaan ikinä osais tehä noita =(
VastaaPoistaVoi kiitos! Todellakin osaisit ei muutakun kokeilee! (:
Poista