Ainekset:
4 Kananmunaa
2dl Sokeria
2½dl Vehnäjauhoja
2tl Leivinjauhetta
200g Margariinia
Levy tummaa suklaata (200g)
-Itse käytän suklaana Fazerin 47% joka löytyy karkkihyllystä (: Muukin tumma suklaa käy!
Ohje:
-Mittaa kuivat aineet kulhoon ja sekoita keskenään
-Sulata rasva kattilassa ja lisää sekaan suklaa palat. TAI sulata suklaa erikseen vesihauteessa. (näin itse teen)
-Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi
-Lisää vuorotellen rasvaa, sulaa suklaata ja jauhoseosta munasokerivaahtoon sekoittaen koko ajan
- Kaada taikina korppujauholla jauhotettuun irtopohjavuokaan.
Paisto:
200 asteessa n. 15-20 minuuttia. Itse pidän kakkua n.15 minuuttia, sillä tykkään jättää keskustan kunnolla pehmoiseksi!
Paiston jälkeen anna kakun hieman jäähtyä ja poista sitten vuoan reunukset varovasti!
Jos jäätelöä ei ole varastossa voit koristella kakun tomusokerilla hunnuttaen sihdin läpi! Onnistumisen iloa ja maukkaita kakkuhetkiä sinulle!
<3:llä Janette
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti