sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Pasta carbonara

Tämän reseptin varastin siskoni reseptikirjasta. Ruoka ei sisällä mitään kamalan erikoista mutta maistuu älyttömän hyvältä ja valmistuu nopeasti!


Ainekset:
  300g          Makaronia/spagettia
1pkt(140g)  Pekonia
    2              Valkosipulinkynttä (tai pieni sipuli)
   2dl            Ruokakermaa
    2              Kananmunaa
  1½dl          Parmesaanijuustoa
    ½tl           Mustapippuria
   1/4tl          Suolaa

Ohje:
-Keitä makaronit/spagetit ja valuta
-Suikaloi pekoni ja hienonna sipulit.
-Ruskista pekonit pannulla, lisää sipulit ja paista kunnes ne ovat pehmenneet.
-Sekoita kulhossa ruokakerma, munat, parmesaani ja mausteet.

-Yhdistä pasta ja pekoniseos.
-Sekoita kerma-munaseos kuuman pastan joukkoon ja tarjoa heti.

Huom! Lisää halutessasi annosten pinnalle vielä parmesaaniraastetta ja mustapippuria (:

<3:llä Janette

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti