keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Kinderpiirakka


Tässäpä tämä kauan odotettu kinderpiirakan ohje! (kuvassa alemmat) Tämä piirakka on kolmi osainen eli ei  mitenkään nopeimmasta päästä tehdä, mutta silti yksi parhaista piirakoista mitä olen maistanut!

AINEKSET

Pohja:
   6dl     Sokeria
   5dl     Vehnäjauhoja
    2tl     Vaniljasokeria
    4tl     Leivinjauhetta
  6rkl     Kaakaota (käytin fazerin leivontakaakaota)
   3dl      Kuumaa vettä
   300g  Sulaa margariinia
     4       Kananmunaa

Voikreemi:
   150g    Voita
    5dl      Tomusokeria
     4tl      Vaniljasokeria
      2       Keltuaista

Kuorrutus:
    200g    Fazerin sinistä suklaata
-Usein lisään suklaata vielä (:
-Koristeluun voit käyttää esimerkiksi valkosuklaata

OHJE

Huom. Laita uuni jo tässä kohtaa kuumenemaan 175-asteeseen

Pohja:

 Sulata margariini


Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään


Yhdistä kuivat aineet, kananmunat, sula margariini ja kuuma vesi tehosekoittimeen. (kuumenna vesi vedenkeittimellä)


Sekoita ja levitä pellille. 
-Tässä kohtaa voit miettiä, että miksi taikina on niin löysää, mutta se kuuluu asiaan! Jos kuitenkin taikina on TODELLA löysää lisää siihen jauhoja.

 
Paista 175 asteisessa uunissa n.30 minuuttia.


Anna pohjan jäähtyä kirjaimellisesti kunnolla ennen voikreemin levittämistä. 

Voikreemi:

Yhdistä voi, tomusokeri, vaniljasokeri ja keltuaiset kulhossa ja sekoita sähkövatkaimella tahnamaiseksi. 
(huoneenlämpöinen voi helpottaa vatkausta)


Levitä pohjan päälle. Levityksessä apuna käytin kakkulapiota.

Huom! Laita piirakka tässä kohtaa jääkaappiin.

Kuorrutus:

Sulata suklaa vesihauteessa...



 ...ja levitä voikreemin päälle




Paloittele piirakat ennen suklaan jähmettymistä.
En koristellut piirakoita tälläkertaa, mutta esim. valkosuklaaraidat voisivat olla kivoja!

Mukavia hetkiä piirakan teon ja maistelun parissa!

<3:llä Janette

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti